Receptie

0769251832

Restaurantele Flormang

Bine ați venit la Restaurantele Flormang din Craiova, destinația perfectă pentru evenimente deosebite într-un cadru elegant și sofisticat. Cu două locații impresionante și opțiuni de capacitate de 150 și respectiv 350 de locuri, ne mândrim să vă oferim experiențe gastronomice și servicii de înaltă calitate pentru a transforma orice eveniment într-un moment memorabil.

Cu o atmosferă rafinată și designul nostru impresionant, Restaurantele Flormang reprezintă o alegere perfectă pentru nunți elegante, petreceri corporate, aniversări sau alte evenimente speciale. Fie că doriți să organizați o petrecere intimă sau un eveniment grandios, ne asigurăm că spațiul nostru se adaptează în mod flexibil nevoilor și dorințelor dumneavoastră.

Meniul nostru variat și rafinat este creat cu pasiune și atenție la detalii, pentru a satisface cele mai exigente gusturi culinare. Echipa noastră de bucătari talentați pregătește preparate delicioase și prezentate artistic, combinând ingrediente proaspete și autentice pentru a vă oferi o experiență gastronomică inegalabilă.

În plus, personalul nostru experimentat și profesionist este dedicat în a vă oferi un serviciu impecabil, asigurându-se că fiecare aspect al evenimentului dumneavoastră este gestionat cu atenție și că toți oaspeții se simt cu adevărat speciali.

 

Indiferent dacă alegeți locația noastră mai intimă, cu 150 de locuri, sau pe cea mai mare, cu 350 de locuri, Restaurantele Flormang vă vor întâmpina cu ospitalitate și vă vor oferi un ambient elegant și confortabil, cu o atenție deosebită la detalii.

 

Vă invităm să ne contactați pentru a programa o vizită și pentru a discuta despre cum putem transforma visul dumneavoastră în realitate. La Restaurantele Flormang din Craiova, suntem dedicați în a vă oferi o experiență deosebită într-un cadru elegant și sofisticat, pentru ca evenimentul dumneavoastră să fie cu adevărat memorabil.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0769 251 832