Receptie

0769251832

Organizare evenimente

Mese festive

Nunti 

Botezuri 

Evenimente corporate

Cazare
Pentru mai  multe informatii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0769 251 832

Bine ați venit la Hotel Flormang, o destinație de lux situată în orașul Craiova! Vă oferim o experiență rafinată și confortabilă, cu o varietate de facilități pentru a vă asigura o ședere memorabilă.

 

Camerele noastre sunt spațioase și elegante, concepute pentru a vă oferi tot confortul necesar. Fiecare cameră este amenajată cu grijă și decorată cu gust. Fiecare cameră este dotată cu o canapea extensibilă și două paturi separate, asigurând un somn odihnitor. Cu o suprafață de 22 m², veți avea suficient spațiu pentru a vă simți confortabil.

 

Pentru a vă asigura o climă plăcută pe tot parcursul sejurului, camerele sunt dotate cu aer condiționat și sistem de încălzire. Puteți petrece momente de relaxare pe terasă, unde puteți savura o băutură proaspătă și să vă bucurați de aerul proaspăt.

 

Toate camerele au băi private atașate, echipate cu articole de toaletă gratuite, duș și toaletă. Vă punem la dispoziție prosoape moi pentru confortul dumneavoastră. La biroul din cameră, puteți lucra sau vă puteți relaxa, iar zona de ședere este amenajată cu atenție pentru a vă oferi un colț confortabil pentru relaxare.

 

 

Camerele sunt izolate fonix, asigurându-vă liniștea și intimitatea de care aveți nevoie. Ele sunt dotate cu televizor cu ecran plat pentru divertismentul dumneavoastră, iar accesul la internet Wi-Fi este gratuit, astfel încât să puteți rămâne conectat în orice moment.

 

Hotelul nostru este prevăzut cu facilități suplimentare pentru a vă face șederea cât mai plăcută. Aveți la dispoziție un uscător de păr, un dulap sau o garderobă pentru depozitarea hainelor, iar etajele superioare sunt accesibile cu liftul. Serviciul de trezire și ceasul deșteptător vă vor ajuta să vă programați ziua în avans. Puteți apela la recepția noastră prin telefon pentru orice nevoie sau întrebare.

 

În plus, pentru a vă asigura un sejur fără griji, vă oferim serviciul de curățenie zilnică și schimbarea prosoapelor.

 

Vă invităm să vă bucurați de confortul și rafinamentul oferite de Hotelul Flormang. 

Echipa noastră ospitalieră vă stă la dispoziție pentru a vă asigura o experiență memorabilă în Craiova.

 

Str. Calea Severinului, nr. 7B, Craiova

Email: hotel@flormang.ro / Telefon: 0769 251 832